SAJTÓ

STORE

4+5 SZUPERHATÉKONY TIPP, HOGY FELPÖRGESD AZ ÉLETED

Design elemként is használhatod, de ha a nap végén szükséged van egy 15 perces éles váltásra, akkor a JOMILI-t imádni fogod. A készlet 8-féle fa elemből áll, minden darabja különféleképp van megfestve, és bárhogyan összerakhatod őket. Ha nincs térlátásod – mint pl. nekem -, akkor tud rajta segíteni, arról nem is beszélve, hogy hihetetlenül büszke leszel, amikor rájössz, hogy te magad tudtál összerakni egy képet mindenféle instrukciók alapján! Ugyanis a kockák nemcsak kirakósként, hanem fejtörőként és építőjátékként is funkcionálnak.

 

Tovább a cikkhez

Felvidéki sikertörténet JOMILI:

Sok szülő panaszolja, hogy a gyerekek egész nap a számítógép előtt ülnek. Sem a motorikai képességeik, sem a készségeik és kreativitásuk nem fejlődik. Holott van megoldás. A hidaskürti Lukovics László olyan játékot talált ki unokáinak, amely mára meghódította a világot. Bátran mondhatom: a Jomili nemcsak a gyerekeket hódította meg, hanem a felnőtteket is.

 

Tovább a cikkhez

A képi érzékelés építőelemei: támogasd a Jomili-t az Indiegogo-n!

Dienes Zoltán, a játékon alapuló matematikatanulás világszerte elismert úttörője a hatvanas évek elején fakocka-készletet csinált a gyerekeknek, és azt mondta: “Építsük fel a matematikát!” Néhány évvel később Marvin Minsky, a mesterséges intelligencia-kutatás atyja olyan robotot fejlesztett, amely a fakockákkal játszó, egyre magasabb torony építésére képes gyerek tanulási folyamatait imitálta.

 

Tovább a cikkhez

LÁNCHÍD RÁDIÓ - KULISSZA

BESZÉLGETÉS BAKOS DÉNESSEL

TALENTOGRÁF (2016. 10. 06.)

A Karc FM tehetségeket előrejelző műsora.

Felkutatjuk azokat a fiatalokat, akikről már egészen korán meglátszik, hogy van bennük spiritusz, ráadásul elég kitartással is rendelkeznek ahhoz, hogy talentumukat mások számára is hasznos sikerré váltsák át. Lentulai Krisztián vezeti a hallgatókat a felfedező úton.

 

Tovább a Karc FM rádió oldalára

Tudós Társaság - A kíváncsi ember magazinja 2017.03.10-i adás

Matekozz ugróiskolával és iszlám csempedizájnnal!